Pagina titleKIJK OP ONZE NIEUWE WEBSITE WWW.VAKANTIESLUIS.NL!!!Sluis:
Sluis is een gezellig, sfeervol stadje met een rijk verleden en een internationaal Bourgondisch karakter.
Door de vele winkels en toprestaurants (3 sterren restaurant Oud Sluis!) die 7 dagen per week open zijn, kent Sluis het hele jaar door een druk dag- en kooptoerisme.
De gemeente Sluis staat bekend om zijn 17 kilometer lange kust(!) en de vele kustdorpjes zoals Cadzand, Nieuwvliet, Retranchement en Groede.

Aardenburg:
Naast de lange stranden heeft de gemeente Sluis ook een rijke historie, met cultuurstad Aardenburg als hoogtepunt. Aardenburg bestaat al bijna 2000 jaar en is gesticht door het Romeinse leger. In het archeologisch museum in Aardenburg is heel de geschiedenis te bekijken.


Aan iedereen is gedacht. Slechts 2 kilometer van het vakantiehuis is Toversluis, het indoor leisure centrum van de gemeente Sluis. Toversluis beschikt over bowlingbanen, speelhallen, een wok restaurant en een casino! Naast Toversluis biedt De Afslag in Breskens ook leuke uitstapjes aan. De Afslag beschikt over een indoor- en outdoorspeeltuin, een 18 holes midgetgolfbaan, een groot terras en een treinentuin!

Uitstapjes:
Ook ideaal als uitgangspunt voor een vakantie in alle richtingen, zoals de Noordzeekust, de Belgische kust, Knokke-Heist, Brugge, Gent en Antwerpen.

In Zeeuws-Vlaanderen zijn tal van wandel- en fietsroutes, golfterreinen, lange stranden en heerlijke terrasjes.

Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief?, vul dan a.u.b. uw e-mail adres in in het tekstveld hieronder.


E-mail adres:
Foto 1
Foto 2