Pagina titleKIJK OP ONZE NIEUWE WEBSITE WWW.VAKANTIESLUIS.NL!!!Vakantiehuis:
Super luxe vakantievilla te huur voor 10 -12 personen, gelegen in het zeer gezellige vakantie stadje Sluis aan een rustige landweg. De vakantievilla geeft u volledige rust.

Groepsaccomodatie:
De totaal nieuwe groepsaccomodatie is gunstig gelegen, in de uiterste zuidwesthoek van Nederland aan de Belgische grens.
Het Royale landhuis is groot opgezet en er is in samenwerking met een architect geprobeerd om voor u als gast de optimale sfeer te creëren, zodat u zich gelijk helemaal thuis voelt in deze fantastische vakantiewoning, waar u baadt in luxe en weelde.

Indeling vakantiewoning:
Doormiddel van openslaande deuren in de huiskamer en zelfs de masterbedroom komt u terecht op het ruime verharde terras. Hier vindt u twee picknicktafels waar u heerlijk kunt plaatsnemen om te genieten van het weidse uitzicht en de rust die hier bij het landhuis heerst. Ook kunt u plaatsnemen op het balkon dat wederom via openslaande deuren te bereiken is.
Het huis telt in totaal 5 slaapkamers, waarvan de masterbedroom op de begane grond; deze heeft tevens zijn eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien. Op de 1ste verdieping vindt u de andere 4 royale slaapkamers die ook over 1 uitgebreide badkamer beschikken.
Op de begane grond bevinden zich 2 ruime woonkamers met ieder een eigen luxe keuken. Bij de woning is ruimschoots parkeergelegenheid.

Vakantiehuis in gemeente Sluis, Zeeland
Kortom dit zeer karakteristieke vrijstaande vakantiehuis in hoeve-stijl dat van alle gemakken is voorzien biedt onderdak voor de hele familie waar u in alle rust kunt genieten van het fraaie Zeeuwse landschap!
Wat wilt u nog meer?

Heeft u andere vragen over het vakantiehuis? Wij helpen u hier graag mee, stuur een mailtje naar bertjozien@kruisdijk4.nl en we sturen u zo spoedig mogelijk een antwoord terug!

Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief?, vul dan a.u.b. uw e-mail adres in in het tekstveld hieronder.


E-mail adres:
Foto 1
Foto 2